Ta strona wykorzystuje pliki cookie. Używamy informacji zapisanych za pomocą plików cookies w celu zapewnienia maksymalnej wygody w korzystaniu z naszego serwisu. Mogą też korzystać z nich współpracujące z nami firmy badawcze oraz reklamowe. Jeżeli wyrażasz zgodę na zapisywanie informacji zawartej w cookies kliknij na „Zamknij” na dole tej informacji. Jeśli nie wyrażasz zgody, ustawienia dotyczące plików cookies możesz zmienić w swojej przeglądarce.

Zamknij

          Dzisiaj jest 20.10.2017
Strona głównaRekrutacjaKontaktLinkiBiuletyn Informacji Publicznej


Program "Uczenie się przez całe życie" Leonardo da Vinci


Projekt został zrealizowany przy wsparciu finansowym Komisji Europejskiej w ramach programu „Uczenie się przez całe życie”

Publikacja odzwierciedla jedynie stanowisko autora i Komisja Europejska ani Narodowa Agencja nie ponoszą odpowiedzialności za umieszczoną w niej zawartość merytoryczną oraz za sposób wykorzystania zawartych w niej informacji.


    Przedstawiamy prezentacje uczestników projektu.

 
PRODUKTY REGIONALNE
i TRADYCYJNE w CUKIERNI
pobierz plik .pps
 
WYROBY KULINARNE
w MASARNI WŁOSKIEJ
pobierz plik .pps
 
TRADYCYJNE WYROBY
w PIEKARSTWIE WŁOSKIM
pobierz plik .pps
 
TRADYCYJNE WĘDLINY
i PÓŁPRODUKTY MIĘSNE
we WŁOSZECH
pobierz plik .pps




Strona główna    Góra strony


Copyright © 2005-2016 RaV&sandrac