Technik technologii żywności
|
T.3. Produkcja wyrobów piekarskich lub T.4. Produkcja wyrobów cukierniczych
|
Po II semestrze
klasy III
|
T.16. Organizacja i nadzorowanie produkcji wyrobów spożywczych |
Po I semestrze
klasy IV
|
Technik weterynarii
|
R.9. Prowadzenie chowu, hodowli i inseminacji zwierząt
|
Po II semestrze
klasy II
|
R. 10.Wykonywanie czynności pomocniczych z zakresu usług weterynaryjnych
|
Po II semestrze
klasy III
|
R.11. Wykonywanie czynności pomocniczych z zakresu realizacji zadań inspekcji weterynaryjnej
|
Po I semestrze klasy IV
|
Piekarz
|
T.3. Produkcja wyrobów piekarskich
|
Po II semestrze
klasy III
|
Cukiernik
|
T.4. Produkcja wyrobów cukierniczych
|
Po II semestrze
klasy III
|