Dzisiaj jest 20.11.2017
Strona głównaRekrutacjaKontaktLinkiBiuletyn Informacji Publicznej


Kierunki kształcenia


Profile kształcenia w Zespole Szkół Przemysłu Spożywczego w Katowicach:
  1. Technikum nr 10 (o 4-letnim okresie nauczania) - kształci w zawodach:
    • technik technologii żywności:
      uzyskiwane kwalifikacje:
      - Organizacja i nadzorowanie produkcji wyrobów spożywczych
      oraz
      - Produkcja wyrobów piekarskich lub
      - Produkcja wyrobów cukierniczych lub
      - Produkcja przetworów mięsnych i tłuszczowych lub
      - Produkcja wyrobów spożywczych z wykorzystaniem maszyn i urządzeń

      w ramach zawodu: technik technologii żywności prowadzona jest również innowacja pedagogiczna:
      Dietetyka w przemyśle spożywczym

    • technik weterynarii

  2. Branżowa Szkoła I Stopnia nr 7 – kształci w zawodach:




Strona główna    Góra strony


...
Copyright © 2005-2016 RaV&sandrac